Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmare cu camera ascunsă: Ce planuri are PSD/ VIDEO

camera ascunsa

PSD are planuri mari pentru reducerea birocrației. Pentru a demonstra nevoia debirocratizării, social-democrații au realizat un film cu camera ascunsă, în care sunt prezentate caznele la care este supus un român care vrea să-și înmatriculeze o mașină.

„Camera ascunsă arată adevărul despre chinul înmatriculărilor, timbrul de mediu încă se plăteşte deşi a fost declarat ilegal de Curtea Europeană de Justiţie”, scrie Dragnea pe Facebook.

În total, persoana din exemplul prezentat de PSD a petrecut 26 de ore pe drumuri sau la cozi, a parcurs 53 de kilometri în trafic, a așteptat 6 zile lucrătoare și a plătit mai multe taxe.

Vezi și: Dragnea dă lovitura în Parlament: mâine depunem legea!

PSD va depune luni, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe de la 1 ianuarie 2017, a anunţat duminică preşedintele partidului, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă. 

Între taxele care vor fi eliminate se află timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la registrul comerţului, taxe consulare şi de cetăţenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea paşaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Naţională de Pensii.

Vezi și: Liviu Dragnea, AMENINȚARE pentru Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.