Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FILMUL COMPLET al bătăii încasate de Mihai Goțiu: IMAGINI INCREDIBILE cu Mirel Palada când îl NĂUCEȘTE, la B1 TV, pe senatorul USR / VIDEO

captura b1TV
bataie mirel palada

B1 TV a prezentat, vineri seara, filmul complet al bătăii încasate de Mihai Goțiu, senator USR și vicepreședinte al Senatului. Pe imaginile prezentate și filmate cu camerele de supraveghere, se vede cum Mirel Palada îl prinde de păr și încearcă să-l lovească pe senator. Dacă inițial s-a relatat că Palada l-a lovit cu pumnul pe Goțiu, pe imagini se vede că senatorul s-a apărat destul de bine și nu a încasat nicio lovitură. Palada l-a prins de păr pe Goțiu, dar nu a reușit să-l vătămeze, în ciuda tentativelor de a lovi cu pumnul și cu piciorul.

Incidentul șocant, o premieră în politica din România, a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22:00. Mihai Goțiu spune că Palada l-a lovit cu pumnul, însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu redau lovitura. Însă, realizatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, și unul dintre invitații din acea seară, Vlad Nistor, au confirmat că Palada i-a dat și un pumn lui Goțiu, înainte de a-l apuca de păr.

Citește și: ȘOC! Motivul REAL al demiterii lui Țuțuianu: detalii (ascunse) despre afacerea acestuia cu armament! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.