Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul de animaţie Cars 3 a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

film

Filmul de animaţie "Cars 3" a debutat pe primul loc în box office-ul din America de Nord şi a obţinut în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada încasări de 53,5 milioane de dolari, potrivit estimărilor transmise de reprezentanţii companiei Exhibitor Relations, citaţi de AFP.

În cel de-al treilea opus al francizei animate "Cars", celebra maşină vopsită în roşu şi galben Flash McQueen trebuie să facă faţă concurenţei reprezentate de noi bolizi extrem de puternici şi să găsească soluţii pentru a rivaliza cu aceştia, pentru a nu fi nevoită să renunţe la cursele de viteză. 

Filmul "Wonder Woman", cu actriţa Gal Godot în rolul principal, a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american în cel de-al treilea weekend de proiecţii, cu încasări de 40,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula, inspirată din universul benzilor desenate, prezintă noile aventuri ale prinţesei-amazoane Diana, o super eroină care este capabilă să ocolească gloanţele şi să treacă prin geamuri nevătămată. 

Nou intrat în clasament, filmul "All eyez on me", a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 27 de milioane de dolari. Regizat de Benny Boom, această peliculă biografică este dedicată vieţii şi carierei rapperului american Tupac Shakur. Filmul ar fi trebuit să fie lansat în 2016, pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la moartea artistului în urma unui schimb de focuri de armă, în condiţii rămase neelucidate, în Las Vegas. Tupac Shakur a rămas până în zilele noastre una dintre cele mai influente personalităţi din industria hip-hop. 

Lungmetrajul "The Mummy", cu Tom Cruise în rolul principal, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al patrulea, obţinând în cel de-al doilea weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane încasări de 13,9 milioane de dolari. Potrivit IMDb.com, în această peliculă, în care joacă şi Russell Crowe, o prinţesă străveche - interpretată de Sofia Boutella - este trezită la viaţă în cripta ei, aflată la mare adâncime în deşert. Prinţesa Ahmanet aduce cu ea o răutate neobişnuită, care a crescut pe parcursul mileniilor, şi dezlănţuie asupra lumii o teroare care sfidează raţiunea umană. 

Un alt nou film lansat weekendul trecut, lungmetrajul "47 Meters Down", a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 11,5 milioane de dolari. Pelicula spune povestea a două surori rămase blocate pe fundul oceanului într-o cuşcă de protecţie contra rechinilor, al cărei cablu s-a rupt. Lipsa aerului şi un grup de rechini periculoşi alimentează suspansul acestei producţii cinematografice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.