Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'The Dark Tower', inspirat din romanele lui Stephen King, premieră în SUA

film

Lungmetrajul "The Dark Tower", cu actorii Idris Elba şi Matthew McConaughey în rolurile principale, inspirat din seria literară omonimă scrisă de cunoscutul romancier american Stephen King, a avut premiera mondială luni seară la New York, informează Reuters, citat de Agerpres.

De altfel, Stephen King a jucat un rol esenţial în adaptarea romanelor sale din seria literară "The Dark Tower" într-un film produs la Hollywood, a dezvăluit regizorul peliculei, Nikolaj Arcel, la premiera mondială a lungmetrajului.

Acest film fantasy relatează evenimentele prezentate în cele opt cărţi ale seriei "The Dark Tower", care descriu clasica luptă dintre bine şi rău.

În acest film, personajul Roland Deschain, interpretat de actorul Idris Elba, se luptă cu principalul său rival, Man in Black, care este hotărât să distrugă The Dark Tower, un turn în care sunt păstrate elementele ce împiedică Universul să se dezmembreze.

"A fost foarte implicat în producţie şi a avut multe idei. Nu a dictat niciodată ceva, dar a avut întotdeauna păreri bune", a declarat regizorul Nikolaj Arcel, vorbind despre rolul jucat de Stephen King în ecranizarea seriei sale literare.

Actorul Matthew McConaughey a spus că i-a făcut plăcere să interpreteze personajul negativ în această peliculă, Man in Black.

"E amuzant să interpretezi băieţi răi, pentru că ei nu au limite. Pentru ei nu există cale de mijloc. Ei nu încearcă să-şi facă prieteni. Nu încearcă să aibă maniere şi graţie", a spus starul hollywoodian.

Filmul "The Dark Tower" va intra în cinematografele din Statele Unite pe 4 august. Pelicula va avea premiera în România în aceeaşi zi.

Citeşte şi: Un film despre finala de la Wimbledon dintre Borg și McEnroe, în deschiderea Festivalului de la Toronto 2017 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.