Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finii lui Iohannis au probleme din cauza nasului lor

Popularitatea din ce in ce mai mare a presedinetelui ales Klaus Iohannis pare sa se rasfranga si asupra apropiatilor sai, dar nu intr-un mod neaparat placut.

Finul lui Iohannis, Marius Vecerdea, cu care acesta si-a petrecut vacanta de cateva zile in SUA, a fost asaltat cu mesaje de un roman cu domiciliul in SUA. Ionel Roiban, un sustinator al lui Iohannis, a vrut sa il cunoasca pe finul acestuia pe care l-a invitat la o bere. Marius Vecerdea a refuzat insa sa se intalneasca cu sustinatorul nasului sau, lucru care l-a indignat pe roman.

”Locuiesc in Palm Beach si speram sa am ocazia de a-l întâlni pe finul domnului președinte Klaus Iohannis, Marius Vecerdea, cu care am discutat pe Facebook zilele acestea. Nu mi-a acceptat nici macar o intalnire la o bere, desi o intrevedere ne-ar fi luat cateva minute. Prea ocupat? Nu cred. Trageti concluzia dumneavoastră”, a scris Ionel Roiban, intr-un email trimis către un Ora de Sibiu.

”Eu si familia mea am votat Iohannis aici, insa cred ca respectul pentru Diaspora al domnului Presedinte se reflecta in mod negativ prin “finul” Marius Vecerdea”, a mai spus Roiban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.