Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul lui Klaus Iohannis, reales preşedinte al Forumului Germanilor din România

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Medicul Paul-Jurgen Porr, a fost reales, vineri, preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). Paul-Jurgen Porr este, potrivit Antena 3, fin al președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, Porr a fost candidatul nominalizat de Consiliul de Conducere şi a primit voturile tuturor celor 26 de delegaţi la Adunarea Reprezentanţilor. Conform statutului FDGR, mandatul preşedintelui este de patru ani, potrivit Agerpres.

Măsuri RADICALE: Turcia a blocat accesul la Wikipedia

Adunarea Reprezentanţilor s-a întrunit la Sibiu în prima şedinţă ordinară din acest an, unde au fost prezenţi reprezentanţi din toate cele cinci organizaţii regionale, ale fundaţiilor FDGR şi a organizaţiei de tineret, cât şi preşedintele de onoare, dr. Paul Philippi, deputatul Ovidiu Ganţ, Christiane Cosmatu - subsecretar de stat în Departamentul pentru relaţii interetnice şi primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Paul-Jurgen Porr s-a născut în 1951, la Mediaş, este căsătorit şi are doi copii. A studiat Facultatea de medicină la Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj. În prezent este conferenţiar la Facultatea de Medicină din Sibiu şi şef secţie al Clinicii Medicale I a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Porr este membru al FDGR din 1990.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.