Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea ia măsuri în cazul accidentului din Cișmigiu când un copac a căzut peste 6 oameni

gabriela firea

Noul primar al Capitalei, Gabriela Firea, se implică în incidentul din parcul Cişmigiu. Firea critică tot ceea ce s-a întâmplat şi vine cu soluţii. Reamintim că două femei și 4 copii au fost răniți după ce o creangă a unui copac a căzut peste ei.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai importanți intelectuali români a încetat din viață

"Incidentul de duminica seară din Parcul Gișmigiu demonstrează, încă odată, cum funcționează aparatul administrativ al Capitalei. O creangă s-a desprins dintr-un copac, situat lângă un loc de joacă, şi a lovit şase persoane, două femei şi patru copii. Un accident ce ar fi putut fi evitat dacă copacii din Parcul Cișmigiu ar fi fost toaletați la timp. Această sarcină revine angajaților Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement din București, instituție ce se află în administrația Consiliului General al Capitalei.

Citește și: Dovedit științific: Femeile care iau în serios filmele romantice au mari probleme

Cu toate acestea, ultima toaletare a Parcului Cișmigiu a fost în noiembrie 2015. Prin intermediul unui comunicat, ALPAB precizează faptul că nu a avut fonduri necesare pentru reluarea toaletării în acelaşi perimetru, în primavara anului 2016. Asta în condițiile în care bugetul alocat pe 2016 a fost de 60.700.000 lei. Ca primar general al Capitalei voi solicita Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement toaletarea de urgență a copacilor din parcurile bucureștene aflate în administrarea Municipalității. De asemenea, voi lua legătura cu toți primarii de sector pentru demararea unei acțiuni la nivelul întregului oraș, astfel încât toate spațiile verzi să fie curățate pentru ca astfel de evenimente neplăcute să fie evitate. Nu voi admite sub nici o formă ca viața oamenilor să fie pusă în pericol. Parcurile Capitalei trebuie să ofere bucureștenilor momente de liniște, relaxare și bucurie, nu de panică și teamă.", spune noul primar al Capitalei.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al NATO pentru Vladimir Putin: Ce se va întâmpla în Europa de Est

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.