Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea îl pune la punct pe Ponta: 'Această perioadă nu îi face foarte mult bine'

romanialibera.ro
ponta firea

Vicepreşedintele PSD şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, crede că fostul premier Victor Ponta ar trebui să lase la o parte nemulţumirile pe care le are şi "să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, gata să se lase pe sine pentru echipa şi familia din care face parte".

Vezi şi: Gabriela Firea îi refuză pe Năstase şi Dragnea: 'Cred că ar fi o mare dezamăgire...'

Vezi şi: Ponta îl acuză pe Cioloş de o ţeapă de 600 de milioane de euro: 'Felicit Guvernul Grindeanu'

"Victor Ponta este fostul prim-ministru al României şi este colegul nostru de partid. Mi-aş dori să depăşească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi. (...) Mi-aş dori ca domnul Victor Ponta să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, care ştie să se lase pe sine pentru echipa şi familia din care face parte, cred că această perioadă nu îi face foarte mult bine. Îl cred că are anumite supărări, oricare dintre noi are nemulţumiri la un moment dat, dar cred că este bine, aşa cum spune românul, rufele să ni le spălăm în familie, nu în public. (...) Poate fiecare dintre noi avem momente mai dificile, anumite frustrări, nemulţumiri, dar ce ar fi ca fiecare în parte să ieşim public? Nu am face altceva decât să îi ajutăm pe adversarii noştri, să le dăm muniţie să ne denigreze", a afirmat Firea la România TV.

Declaraţia Gabrielei Firea vine într-o perioadă în care fostul premier Victor Ponta a lansat o serie de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a afirmat că are un stil de conducere "monarhic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.