Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea: Prioritățile noastre sunt sănătatea, educația și infrastructura

facebook.com
gabriela firea

Prioritățile Municipalității sunt sănătatea, educația și infrastructura, dar domeniul cultural nu trebuie neglijat, le-a spus jurnaliștilor primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, marți, înainte de concertul de Paște organizat de Primăria Municipiului București (PMB).

"În această seară, la Ateneul Român, inaugurăm seria evenimentelor culturale dedicate Sfintelor Sărbători de Paște. Credem că Bucureștiul este într-adevăr un oraș foarte frumos, care are nevoie de investiții, dar trebuie să avem mare grijă și de aspectele culturale. Într-adevăr, prioritățile noastre sunt sănătatea, educația și infrastructura, dar domeniul cultural nu trebuie să fie neglijat. De aceea, în această seară, la Ateneul Roman, are loc concertul de Paște organizat de Primăria Generală a Capitalei și la care participă reprezentanți ai ambasadelor, ai instituțiilor statului, ai mediului cultural, artistic, academic, precum și alți colaboratori ai Primăriei Generale a Capitalei", a declarat Firea.

Ea a menționat că și-ar dori foarte mult ca atât concertul de Crăciun, cât și cel de Paște să devină tradiții culturale ale Bucureștiului. "În paralel de asemenea ne pregătim pentru inaugurarea târgului de Paște, care va avea loc, la fel ca și cel de Crăciun, în Piața Constituției. De asemenea, vom inaugura Calea Victoriei ca arteră pietonală în Săptămâna Mare și vor avea loc multe alte evenimente culturale, educative, care reprezintă tradițiile noastre românești în Săptămâna Mare premergătoare celei mai mari sărbători a Creștinătății, și anume Paștele", a adăugat Firea, conform Agerpres.

Printre personalitățile prezente la concert s-au numărat medicul Adrian Streinu-Cercel și soprana Felicia Filip. Concertul este susținut de Orchestra Națională Radio și Big Band-ul Radio, sub bagheta dirijorului Ionel Tudor. Vor urca pe scenă soliștii Irina Baiant, Alexandra Ușurelu, Vlad Miriță, Andrei Lazăr, Paula Seling, Marcel Pavel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.