Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma lui Clotilde Armand, bani în plus de la CNAIR: 'Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă'

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
clotilde armand

Firma Egis, controlată de Clotilde Armand, a depus încă două facturi în valoare de 4,3 milioane de lei la Compania de Drumuri. Una dintre ele, de 2,2 milioane a fost deja acceptată la plată şi este pentru supervizarea lucrărilor la autostrada Braşov-Cluj-Borş.

Dezvăluiri incendiare: cine se află de fapt în spatele lui Ponta și Grindeanu

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, consilierul juridic CNAIR Alin Goga a spus că „prost nu e cel care cere, prost e cel care dă”.

„Factura de 2,2 milioane de lei a fost accepată la plată. Înseamnă că ea este considerată legală. Nu e vina celor care jefuiesc compania, este vina companiei că este incapabilă să se apere. Asta e principala problemă pe care o reclam și eu și o recunoaște și presa.”, a spus Alin Goga.

În urmă cu o săptămână, Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a făcut verificări la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a analiza inclusiv contractul cu firma Egis care supervizează Autostrada Transilvania.

Instituţia precizează că, din datele primite de la CNAIR, „Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 a fost încheiat în data de 31.08.2004 cu J.V. Egis Route-Scetaroute / Egis International prin procedură de licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl constituie supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Autostrăzii Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea, reprezentând 415 km, împărţiţi iniţial în 8 secţiuni. Valoarea Contractului de Supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980,00 lei fără TVA”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.