Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Liviu Dragnea va ajunge în fața procurorilor

Știrea zilei a fost generată de perchezițiile efectuate la ferma de porci care a aparținut fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea. Actualul director al fermei, Ilie Liviu Dragne, a fost reținut de procurori, pentru o că ar fi comis evaziune fiscală în valoare de 200.000 de euro.

Citește și: Avocatul familiei Dragnea detonează BOMBA pentru procurorii DNA

În ciuda faptului că avocatul lui Valentin Ștefan Dragnea, Maria Vasii, susține că acesta și-a vândut acțiunile la firmă la începutul acestui an și nu mai are nicio treabă cu ferma de porci, nu de aceeași părere sunt și procurorii.

”Ne-au spus explicit să avem prudenţă în relaţia cu media. Din câte am discutat cu băiatul domnului Dragnea nu a primit nicio notificare în acest caz. Dacă va primi, va merge. Nu avea nicio calitate atunci la această firmă. ne aşteptăm să fie chemat şi audiat ca martor”, a declarat avocatul Maria Vasii, la România TV.

Aceștia anchetează fapte petrecute în perioada 2010-2016 și din acest motiv, fiul lui Liviu Dragnea va fi chemat să dea explicații la Parchetul General, acolo unde a fost declanșată ancheta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.