Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Nicolae Guță a fost ridicat de polițiști

Fiul lui Nicolae Guță, un tânăr de 23 de ani din Petroşani, acuzat că a agresat, în noaptea de Înviere, o fată de 19 ani care se afla într-un club din localitate, a fost prins luni după-amiază de poliţiştii hunedoreni, cu ajutorul colegilor lor din judeţul Gorj, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Părinţii fetei susţin că agresorul fiicei lor ar fi băiatul unui cunoscut interpret de manele din Petroşani. Aceştia afirmă că victima ar fi fost agresată sexual şi pentru că nu a acceptat avansurile tânărului, acesta a lovit-o şi apoi i-a dat cu o sticlă în cap.

Citește și: Acesta e cel mai ciudat Lamborghini / VIDEO

Victima a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care a depus o plângere prealabilă la Poliţie.

'Faţă de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citește și: FEMEN lovește din nou: De ce și unde s-au dezbrăcat protestatarele / VIDEO

Acesta a explicat că suspectul a fost depistat în trafic pe raza judeţului Gorj, ulterior fiind predat poliţiştilor din Petroşani. Tânărul va fi audiat cu privire la acuzaţiile care i se aduc, urmând ca în funcţie probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.