Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din amintirile lui Giovanni Becali: Am fost și la IML

Ioan Becali

Bătaie în toată regula între un lider PSD şi un fost celebru conducător de club, dar şi impresar. Incidentul dintre Giovanni Becali, rezident in Voluntari, si Florentin Pandele, primarul localitatii, a avut loc in toamna lui 2003, miza fiind niste terenuri pe care impresarul, astazi aflat in puscarie, condamnat in Dosarul transferurilor, dorea sa le scoata de sub administrarea edilului. "Totul a inceput cand am facut referendum ca Voluntariul sa devina oras si sa pastreze Pipera. Becali voia sa rupa zona de sub administratia Voluntariului si de atunci ma ameninta ca vine cu oamenii lui si ma zboara. Voia sa-si faca afacerile lui nestingherit”, a povestit Pandele in adevarul.

Citeşte şi: CNA se implică în scandalul dintre Antene şi ANAF: Mişcare de ultimă oră

Intr-o zi, primarul s-a intalnit cu Becali pe strada, iar lucrurile au degenerat rapid. “Atunci a sarit Becali. A venit din spate si a tabarat cu pumnii pe mine. Nu m-a biruit si a pus mana pe pietre. A reusit sa ma loveasca la mana. Apoi a incercat sa-mi dea in cap cu un tarnacop. M-a lovit la mana in care aveam o tija. La IML s-a constatat ca tija s-a deplasat si trebuie sa ma operez. Legea nu se face cu pumnii si toporul - asta e ce nu stie Becali”.

Vezi şi: Judecător CCR pune tunurile pe SRI: 'Nu este organ de urmărire penală'

La rândul său, Giovanni a explicat incidentul. "Am spus ca o sa-l manance puscaria fiindca la sistemul de canalizare s-au platit 4-6 miliarde de lei din banii oamenilor, iar primarul cica a dat bani de la buget. In plus, o sa aiba probleme cu Justitia pentru cate hectare de teren de lux a vandut… Eram in fata casei cand s-a dat jos din masina. A urlat la mine: Ce, ba, te-ai aliat cu PSD-ul? I-am zis de chestia cu terenurile si a sarit la bataie. Cred ca era si cu alcoolul in cap. Zicea ca e comandorul Voluntariului si imi striga sa ies din curte sa ne batem parte in parte! N-am vrut, ca e mai solid ca mine si atunci m-a injurat de mama si copii. Atunci puteam sa suflu ceva ca mai eram cu 20 de machidoni si aia nu suporta sa-i injuri de familie. Il faceau vai de capul lui si il zgariau la cap, nu la maini. Nu stiu ce a mai facut si ce a mai baut mai tarziu. Îl aşteaptă ani grei de puşcărie", a tunat Becali.

Citește și: Băsescu, lovitură finală pentru Iohannis: ”Ați înțeles? E sluga zăpăciților, a sabotat statul”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.