Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Bodog este noul Ministru al Sănătății: Precizări despre teza sa de doctorat

jurnalul.ro
Florian-Dorel Bodog

Florian Bodog, propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, a primit miercuri aviz favorabil din partea Comisiilor reunite pentru sănătate şi familie din Parlament. Decizia a fost luată cu 29 de voturi "pentru", opt "împotrivă" şi două abţineri, potrivit Agerpres.

Citește și: Cristoiu: 'O campanie neghioabă: SRI își IMPUNE oamenii în noul Guvern'

La ieșirea de la audieri, Florian Bodog a venit cu noi precizări și în privința tezei sale de doctorat, care, potrivit celor de la ebihoreanul.ro, ar fi plagiată. De asemenea, în octombrie 2016, ministrul Educaţiei Mircea Dumitru i-a retras lui Florian Bodog dreptul de a coordona doctorate, în baza unei decizii a Consiliului General al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), din septembrie 2016, motivată prin faptul că Florian Bodog are doar două articole publicate în calitate de autor principal, deci nu îndeplineşte criteriile necesare pentru a conduce doctorate.

"Toate propunerile salariale facute vor fi respectate. Aceste mariri sunt facute pentru a evita exodul medicilor. Eu am o singura agenda si asta este programul de guvernamant!

N-am probleme cu doctoratul. Am atacat decizia in justitie. Teza de doctorat se gaseste la Biblioteca Nationala. Nu cunosc modul in care a disparut teza mea de doctorat. Teza mea de doctorat a fost scrisa toata cu mana.

Spitalele judetene vor trebui sa aiba capacitatea sa trateze arsi. Voi continua toate proiectele bune pe care le-a inceput cei care au fost inaintea mea.", a spus Florian Bodog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.