Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Coldea, pe aceeași listă cu Traian Băsescu și Victor Ponta, plus o femeie general din SRI

basescu coldea

Florian Coldea, acum în rezervă după ce a fost prim-adjunct al șefului SRI, va ajunge în fața Comisiei de Control din Parlament. Alături de el va fi audiată și o femeie general din Serviciu, Elena Iftode. Totul, în contextul dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță despre vacanțele cu șefii SRI.

”Am discutat astăzi cu membri comisiei priorităţile de activitate pe durata întregii legislaturi. Prima este continuarea audierilor pe teme de la şedinţa anterioară. Vorbim de cazul Ghiţă, Coldea. Am spus la o întâlnire anterioară că intenţionăm să chemăm la audieri mai multe persoane - Traian Băsescu, fost preşedinte al României, Victor Ponta, fost prim-ministru, alte persoane care ne pot da informaţii utile şi care pot contribui prin ceea ce vor spune comisiei la crearea unui tablou mai complet al tuturor evenimentelor. Toţi membrii comisiei au fost de acord că este necesară audierea acestor persoane.

Toți membrii Comisiei au fost de acord și am decis să-i chemăm la audieri pe doamna general  Elena Iftode și pe Florian Coldea.

Există o înregistrare a fostului președinte Traian Băsescu și care face referire inclusiv la activitatea SRI, a lui Florian Coldea în diferite complete de judecată.

Victor Ponta a făcut afirmația publică și că vrea să fie audiat de SRI. Ghiță a spus că proiectul Comarnic Brașov nu a fost demarat din cauză că Florian Coldea a făcut presiuni amenințând asupra factorilor decizinoal și i-a amenințat cu pușcăria. Vrem să vedem cât de reale sunt aceste afirmații. Vrem să vedem dacă SRI a respectat legea.”, a spus Adrian Țuțuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.