Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Walter scrie de zori la DNA: Primii grei pe care i-a turnat afaceristul

florian walter

Milionarul Florian Walter a făcut un denunţ la DNA împotriva primarilor Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie, informează România TV. Omul de afaceri a povestit că le-a dat mită celor doi pentru a obţine contracte cu primăria.

Imediat după ce a ajuns în România, Florian Walter a fost dus direct la DNA şi se pare că a venit din Dubai pus pe treabă pentru că în prima declaraţie pe care a dat-o a făcut două denunţuri, unul dintre ele împotriva lui Sorin Oprescu şi cel de-al doilea împotriva lui Marian Vanghelie.

Citește și: Una dintre cele mai mari vedete din România, înșelată de soț: Ce a anunțat după

Florian Walter a declarat în faţa anchetatorilor DNA că prin intermediul firmei de construcţii a fiului său le-a dat mită celor doi primari pentru a obţine mai multe contracte de reabilitare şi de asemenea de asflatare.

Procurorii urmează să facă cercetări în acest caz, să vadă dacă Florian Walter a spus sau nu adevărul şi cel mai probabil în următoarea perioadă, Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie ar putea fi chemaţi la DNA.

Citește și: Miliardarul Hector Bitar, soțul Irinei Cristescu, a trimis o scrisoare în România în care spune ce s-a întâmplat în Mexic

Sprin Oprescu a declarat că este pentru prima dată când aude de acest denunţ. Fostul primar a spus că îl cunoaşte pe Florian Walter de 20 de ani, de pe vremea când executa servicii de curăţenie Romprest pentru sectorul 1 şi pentru sectorul 5.

Întrebat dacă Walter a încercat să intervină la el, Sorin Oprescu a spus că nu avea de ce să facă acest lucru deoarece contractul era în derulare şi era făcut pentru 25 de ani.

Citește și: Iată cum ești furat online: Pierzi bani, parole și identitate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.