Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone, pe urmele lui Adrian Mutu? Atacantul lui Deportivo, dorit de Fiorentina

www.digi24.ro
Florin Andone

În plină ascensiune, Florin Andone ar putea da lovitura carierei! Fiorentina i-a cerut relații lui Chivu despre atacantul lui Deportivo, pe care l-ar vrea dacă îl pierde pe Kalinici.

Viola revine pe pista "Florin Andone"! Cu pași mai hotărâți decât în decembrie, în condițiile în care golgeterul său, Nikola Kalinici, și-a făcut bagajele pentru China și așteaptă doar finalizarea tratativelor cu Tianjin Quanjian.

Citește și: Răzvan Marin a ajuns în Belgia! Stanciu, Chipciu și Rednic au pus umărul la realizarea transferului

Prima oară, atacantul lui Deportivo La Coruna fusese văzut ca o alternativă pentru cazul în care clubul nu reușește să-l aducă înapoi pe Jovetici. Muntenegreanul a ajuns între timp la Sevilla, iar Andone pare să fi devenit favorit la succesiunea lui Kalinici.

Deși în discuții e și elvețianul Seferovici (Eintracht Frankfurt), directorul general al violeților, Pantaleo Corvino, l-a sunat miercuri seară pe Cristi Chivu pentru a-i cere mai multe informații despre "vârful" lui Deportivo, anunță gsp.ro.

Internaţionalul român, achiziționat de La Coruna de la Cordoba, vara trecută, n-a avut un start reușit de sezon în LaLiga. Dar a erupt spre finalul anului. Și dacă în noiembrie a ratat la mustață titlul de "jucătorul lunii", în decembrie a triumfat în fața lui Messi (Barcelona) și Vitolo (Sevilla).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.