Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Chilian, atac şocant: Iohannis a ORDONAT incendiul din Colectiv. Trebuie anchetat

Cunoscutul muzician Florin Chilian lansează acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. După apariţia unor stenograme în care un colonel STS afirmă că incendiu din clubul Colectiv a fost provocat intenţionat, Chilian susţine că Iohannis a dat ordinul, iar şeful statului trebuie anchetat pentru crimă.

"'A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta" a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati.

Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, 'A trebui' este un imperativ care nu inseamna nimic altceva decat: A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația…

Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crima!

Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta! 'Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru' – Victor Ponta 22 decembrie 2015", scrie Florin Chilian pe blog.

Vezi şi: Din aberațiile unui fost colonel STS prins de DNA: La #Colectiv s-a pus foc/ STENOGRAME

Muzician mai scrie că "Iohannis, Helvig, Ponta, Oprea, Marcel Opris dar nu numai ei trebuiesc anchetati in cazul crimei din Clubul Colectiv!" Ulterior, acesta publică fotografii explicite cu trupurile arse ale victimelor din Colectiv.

"Multe, prea multe marturii indica faptul ca acolo, la Colectiv a fost o mana criminala, pentru a ne mai putea preface ca nici macar acum in ceasul al 12-lea nu vedem adevarul si nu intelegem ce s-a petrecut acolo la Colectiv de fapt. (...) Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, SRI, SIE si care or mai fi si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis", scrie Chilian.

 

"Asta a insemnat acel 'A trebuit sa moara oameni!' Iohannis. Aceasta, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru ca tu sa ai Guvernul tau! Nu, nu mai am nici un fel de dubiu! Tu Iohannis esti vinovatul principal! Ar trebui sa fi anchetet, judecat si condamnat pentru crima, pentru genocid si ninpus cat ca Ceausescu la Targoviste", este concluzia şocantă a lui Florin Chilian.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.