Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Mergea, out după primul meci la Dubai

florin mergea

Perechea alcătuită din Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna a fost învinsă cu 3-6, 7-6 (6), 10-4 de cuplul Daniel Nestor (Canada)/Radek Stepanek (Cehia), miercuri, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.249.215 de dolari.

Mergea și Bopanna, favoriții numărul doi, au luat primul set cu 6-3, au ratat minge de meci la 6-5 în setul secund, iar apoi în tiebreak au revenit de la 3-6 la 6-6, dar Nestor și Stepanek s-au impus cu 8-6. Nestor (43 ani) și partenerul său ceh (37 ani) au dominat categoric super tiebreak-ul, adjudecat cu 10-4. Mergea și Bopanna, care au cedat după o oră și 23 de minute de joc, vor împărți 9.370 dolari.

Tot miercuri, perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, principala favorită, va juca în sferturi cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez. Bopanna este deținătorul titlului la Dubai, alături de Daniel Nestor. Indianul mai are titluri la Dubai în 2014 (alături de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi) și în 2012 (alături de compatriotul său Mahesh Bhupathi). Tecău și Rojer au fost învinși în semifinale de Bopanna și Nestor la ediția precedentă, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.