Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Secara (PNL) face acuzații grave cu privire la omul de afaceri iranian mort lângă București

politia locala voluntari

Scandalul de lângă București continuă. Deputatul Florin Secară, candidat al PNL pentru primăria din localitate cere explicații poliției cu privire la omul de afaceri iranian găsit mort pe motiv că în loc să se ocupe de protecția cetățenilor își folosesc efectivele pentru a acționa împotriva adversarilor politici ai actualului primar.

Candidatul PNL la Primăria Voluntari, Florin Secară, a afirmat că primarului Florentin Pandele nu îi pasă de securitatea cetăţenilor din oraşul Voluntari şi că acesta foloseşte Poliţia Locală ca armă politică.

„Zilele trecute, un om a fost împuşcat mortal pe strada Matei Millo din Voluntari. Nu ştiu cum poate să doarmă liniştit noaptea primarul Voluntari, Florentin Pandele, ştiind că străzile din Voluntari nu sunt sigure şi că astfel de lucruri se pot întâmpla în oraşul nostru. Nu am auzit ca autorităţile locale să ia vreo măsură de securitate urmare a evenimentului de zilele trecute şi să aibă grijă de securitatea locuitorilor din Voluntari prin suplimentarea efectivelor de Poliţie Locală, de exemplu”.

Deputatul PNL Florin Secară a afirmat că primarul Pandele foloseşte Poliţia Locală din Voluntari pe post de instrument politic.

„Explicaţia poate fi simplă: primarul Florentin Pandele a demonstrat, până acum, că din punctul său de vedere, Poliţia Locală nu este altceva decât un instrument politic, iar preocupările sale trebuie să fie altele, măcar în această campanie electorală. Mai exact, să se afle pe urmele mele oriunde în campanie şi să mă supravegheze îndeaproape. Mă simt ca şi cum aş avea bodyguarzii mei personali, dar plătiţi din banii locuitorilor din Voluntari, pentru ca dl. Pandele să afle, direct de la Poliţia Locală, care sunt paşii pe care îi fac. De fiecare dată când încerc să discut cu locuitorii din Voluntari, împreună cu colegii mei din PNL, Poliţia Locală intervine, lucru nemaivăzut într-un oraş democratic, iar atunci când mi-am amenajat sediul de campanie, aceiaşi poliţişti m-au supravegheat cu atenţie. Mai mult, atunci când am fost agresat de un grup de huligani, Poliţia Naţională ne-a amendat tot pe noi, cei agresaţi. Îi solicit pe această cale primarului Pandele să se îngrijească

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.