Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tripa, deputat PSD: Bătaia de joc a Enel faţă de cetăţeni trebuie să înceteze

enel

Deputatul Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad, a atras atenţia că în continuare nu este curent electric în mai multe localităţi ale judeţului, cum ar fi Beliu, Igneşti, Dezna, Moneasa, Almaş, Rădeşti sau Cil, însă compania de electricitate Enel comunică autorităţilor statului situaţii nereale.

"Zeci de mii de arădeni au rămas fără energie electrică în urma furtunii care s-a abătut asupra judeţului, în unele cazuri situaţia nefiind remediată nici astăzi. Cu toate acestea însă, reprezentanţii companiei de electricitate prezintă situaţii pozitive. Solicit în mod public factorii responsabili din cadrul Enel să dispună ca echipele de intervenţie să acţioneze cât mai repede cu putinţă, pentru ca locuinţele cetăţenilor care sunt în continuare lipsite de curent electric să fie realimentate', a declarat, printr-un comunicat de presă transmis marţi, Agerpres, deputatul Florin Tripa.

În opinia acestuia, echipele pe care le trimit pe teren cei de la Enel sunt insuficiente pentru a face faţă situaţiei, iar, pe de altă parte, în anumite locuri tehnologia este depăşită. În continuare, parlamentarul arădean a spus că, având în vedere sumele pe care Enel le încasează de la populaţie, consideră că s-ar impune ca această companie să investească în retehnologizare şi în pregătirea angajaţilor pentru situaţii similare celei de zilele trecute. 'Nu în ultimul rând trebuie spus că la numerele de telefon la care arădenii pot anunţa lipsa energiei electrice nu răspunde nimeni. Este o situaţie revoltătoare şi le cer celor de la Enel să ia măsuri. Nu este posibil ca în anul 2017 să ne confruntăm cu situaţii de acest gen. Înţeleg că situaţia meteo a fost una mai rar întâlnită, însă nu pricep de ce nu preiau reclamaţiile oamenilor şi de ce nu acţionează. În plus, această societate transmite date neconforme cu realitatea către diferite instituţii ale statului care centralizează situaţia. Le voi cere şi pe linie parlamentară, atât cât îmi permite poziţia, explicaţii despre această situaţie', a adăugat deputatul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.