Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flutur: 'Sper ca PNL să fie, prin vot, prima forţă politică din judeţ'

flutur

Liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca după alegerile locale din iunie PNL să devină prima forţă politică din judeţ. 

''Sper ca PNL să fie, prin vot, prima forţă politică din judeţ'', a spus Flutur, potrivit agerpres.ro

Potrivit liderului judeţean al liberalilor, obiectivul PNL Suceava este să obţină 20 dintre cei 37 de consilieri judeţeni, peste 60 dintre cei 114 primari, preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Suceava. 

Flutur a făcut apel către celelalte forţe politice pentru o campanie civilizată, fără atacuri la persoană, bazată pe programe electorale ce vizează proiecte de dezvoltare ale judeţului.

Cioloş, APEL către români în prima zi de campanie electorală

''Ne-am pregătit pentru o campanie curată, bazată pe proiecte şi soluţii la problemele identificate (...) Fac apel şi la celelalte partide pentru o astfel de atitudine'', a spus Flutur. 

El a arătat că sloganul PNL în această campanie este ''Repornirea dezvoltării judeţului Suceava'' şi a spus că are, în calitate de lider judeţean al partidului şi candidat pentru preşedinţia CJ, ''un program foarte ambiţios pentru recuperarea timpului şi investiţiilor pierdute în ultimii patru ani, aducerea de noi proiecte şi o nouă abordare regională''. 

''Suntem al patrulea judeţ din ţară ca număr de locuitori şi ca aşezare strategică şi ca suprafaţă. Trebuie să jucăm acest rol regional'', a subliniat Flutur. 

Printre priorităţile PNL în această campanie se află crearea de locuri de muncă în judeţ, dar şi programul de asociere cu judeţul Botoşani. 

''În oferta noastră va fi programul de asociere cu judeţul Botoşani, pe care vrem să-l depunem pe Fondul European pentru Investiţii Strategice, lista lui Juncker. Am avut o discuţie şi cu cei de la Botoşani, cu actualul preşedinte al CJ şi cu primarul Sucevei, Ion Lungu, pentru crearea parcului economic de inovaţie din Nordul Moldovei (...) Avem in vedere crearea unui centru de excelenţă la USV pentru aplicare pe industria alimentară. USV trebuie sa fie partener în toate marile proiecte'', a spus Flutur. 

Totodată, el doreşte un parteneriat cu toate primăriile din judeţ, indiferent de formaţiunile politice din care fac parte primarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.