Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele speciale l-au UCIS pe unul dintre liderii celei mai mari grupări criminale din lume

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

"Operațiunea Agamemnon II, lansată contra Clanului Golfului, tocmai a dat una din loviturile cele mai puternice organizației. Numărul doi, alias "Anglia", a fost eliminat în (departamentul) Norte de Santander (nordest)", le-a spus jurnaliștilor șeful statului columbian, scrie agerpres.ro.

Citește și: Surse: Dan Andronic ar fi cumpărat 50% din acțiunile unei televiziuni important de știri! Reacția patronului Evz

Clanul Golfului este cea mai mare bandă criminală din Columbia, fiind formată din foști membri ai unei miliții demobilizate în 2006. Clanul și-a arătat în luna septembrie intenția de a ajunge la un acord cu guvernul.

Președintele columbian nu a oferit mai multe detalii privind operațiunea, dar a reiterat mesajul său pentru cei care vor continua să comită infracțiuni: "vor sfârși într-un mormânt sau într-o închisoare, de aceea să renunțe și să se supună justiției".

Citește și: Scăpat de sub CONTROL! Ieșire INCREDIBILĂ a lui Radu Banciu la adresa Stelei Popescu

Vineri, ministrul apărării, Luis Carlos Villegas, va susține o conferință de presă la Bogota pentru a furniza informații suplimentare legate de operațiunea în care a fost ucis liderul secund al Clanului Golfului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.