Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Force India și-a prezentat monopostul VJM10 pentru acest sezon de Formula 1

formula 1

Force India este a treia scuderie care și-a prezentat monopostul pentru sezonul 2017 de Formula 1, care va fi încredințat piloților Sergio Perez și Esteban Ocon. După Sauber (luni) și Renault (marți), Force India și-a dezvăluit la rândul său noul monopost, VJM10, miercuri la Silverstone. Cu o culoare de bază gri metalizat și cu câteva tușe de portocaliu, mașina are un eleron spate mai puțin înalt și un eleron coadă de rechin.

Mexicanul Sergio Perez continuă la scuderia indiană, iar alături de el, în locul lui Nico Hulkenberg, se va afla francezul Esteban Ocon, care a disputat nouă curse cu Manor în sezonul trecut. ''Va fi incitant la volan, mașina va fi foarte rapidă în viraje, a comentat francezul în timpul prezentării. De-abia aștept să o văd la lucru''. Pentru asta, Ocon va trebui să aștepte primele eseuri de la Barcelona, la sfârșitul săptămânii, conform Agerpres.

În ceea ce privește obiectivele, Vijay Mallya, patronul scuderiei, și-ar dori să obțină rezultate mai bune decât în 2016 (locul 4 la final și două podiumuri pentru Perez).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.