Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia Brand New şi-a anulat concertele din Europa, după ce solistul a fost acuzat de comportament indecent

hellogiggles.com
campanie online #metoo agresiune sexuala hartuire

Trupa americană Brand New şi-a anulat turneul european, după ce solistul a fost acuzat şi şi-a cerut scuze pentru comportament sexual neadecvat faţă de mai multe minore. Turneul includea concerte în Marea Britanie şi Irlanda. „Din cauza evenimentelor din ultimele zile, Brand New îşi amână următoarele trei show-uri din Marea Britanie şi Irlanda”, a fost anunţul, citează Variety.

Între acuzaţii, o femeie a publicat vineri pe Facebook un mesaj în care povestea cum, în 2002, pe când avea 15 ani, Lacey, atunci în vârstă de 24 de ani, îi cerea să îi trimită fotografii nud şi să îl privească pe Skype în timp ce se masturbează. Sâmbătă, solistul a scris la rândul lui pe Facebook: „Acţiunile mele din trecut au făcut rău mai multor oameni şi vreau să spun că regret profund. Nu mă apăr şi nici nu mă iert. Am fost egoist, narcisist şi insensibil. Îmi cer scuze pentru traumele create şi sper că voi fi capabil să reuşesc să fiiu iertat şi să dobândesc încredere”.

Trupa rock Brand New a fost fondată în anul 2000, în Long Island. A lansat cinci albume de studio, iar cel mai recent - „Science Fiction” - a apărut în august 2017, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.