Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost candidat la preşedinţia SUA, elogiu pentru un politician român

sua steag

Senatorul republican John McCain, fost candidat la preşedinţia SUA în 2008, relatează pe contul său de Twitter o întâlnire cu Alina Gorghiu, copreşedintele PNL. "O întâlnire bună cu Alina Gorghiu, noul copreşedintele al formaţiunii de centru-dreapta din România Partidului Naţional Liberal - lider important pentru generaţia următoare", scrie McCain.

La rândul său, Alina Gorghiu afirmă, pe pagina sa de Facebook: "Am discutat cu senatorul John McCain - aflat la al cincilea mandat în Congresul SUA și una dintre cele mai importante voci din politica americană pe chestiuni militare și de securitate internațională – despre nevoia ca România să fie un factor de stabilitate în regiune, în contextul crizei ruso-ucrainene, despre parteneriatul țării noastre cu NATO și despre parteneriatul strategic cu Statele Unite. Am abordat, de asemenea, subiecte de interes intern, precum reforma clasei politice din România, lupta anticorupție și finanțarea campaniilor electorale. Pot să afirm cu încredere că România are prieteni în Statele Unite ale Americii."

Alina Gorghiu se află întro vizită în Statele Unite ale Americii. Ea a lipsit şi luni de la consultările cu preşedintele Iohannis, de la Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.