Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost colonel SPP, director la o companie de stat cu ajutorul Ministerului Energiei

spp

Ministerul Energiei a inventat o funcţie la o companie strategică unde statul este acţionar majoritar, pentru un coleg de partid al ministrului Toma Petcu. Vicepreşedintele ALDE Giurgiu, Nicu Ştefan, este de la 1 august director de investiţii şi siguranţa infrastructurii al Oil Terminal, chiar dacă nu are nicio pregătire în domeniu, scrie Jurnalul Naţional.

Politicianul are în schimb o poveste de viaţă spectaculoasă: a fost colonel SPP şi şef al gărzii premierului Nicu Văcăroiu, patron de firme de pază cu milioane de euro din contracte cu statul şi a avut un dosar penal pentru falsificarea unor acte. Ştefan a fost asociat cu o fostă Miss Panama, dar şi cu locotenenţii lui Sorin Ovidiu Vîntu.

S-a întâmplat, mai exact, între 2004 şi 2006, Nicu Ştefan a fost asociat în Petro Security Group cu celebra Petromservice SA, firma lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a lui Liviu Luca, mai scriu jurnaliştii de la Jurnalul Naţional.

Cât despre dosarul penal, fostul colonel SPP Nicu Ştefan a fost anchetat în 2013 de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în declaraţii. Politicianul a fost acuzat de falsificarea documentelor prin intermediul cărora a vândut o vilă din Agigea, cu vedere la mare, cu 76.000 de euro. Angajaţii primăriei au descoperit că Nicu Ştefan ar fi falsificat semnătura primarului şi ştampila instituţiei, motiv pentru care s-a întocmit plângere penală pe numele fostului colonel SPP, primăria constituindu-se parte civilă pentru suma de 255.820 de lei.

Contactat telefonic de Jurnalul Naţional, Nicu Ştefan a ţinut să precizeze că a fost vorba de un conflict personal cu primarul din Agigea. "Am câştigat în instanţă două procese cu primarul din Agigea cu privire la acea casă, prin sentinţe definitive, irevocabile şi executorii", a declarat Ştefan.

Citeşte şi: Soluţie de ULTIM MOMENT pentru scăderea MORTALITĂŢII infantile. Ce măsură propun medicii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.