Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost judecător CCR, acuzații BOMBĂ la adresa DNA și SRI: Dosar la comandă pentru a lovi în Curtea Constituțională

toni grebla dna

Fostul judecător Toni Greblă, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, a declarat la România Tv că DNA şi SRI i-au făcut un dosar la comandă pentru a lovi în CCR.

AVERTISMENTUL sindicaliștilor! Cât vor pierde românii la salariu din cauza contribuțiilor

„Sigur eu sunt subiectiv, dar pot să afirm cu tărie, convigerea mea şi nu numai a mea mă refer şi la convingerea plenului CCR care şi-a exprimat opinia într-un document că reţinerea mea pentru 24 de ore s-a făcut exclusiv pentru a pune la punct Curtea Constituţională în unele soluţii pe care le dă şi a vrut să fie atenţionată Curtea Constituţională de cine este şef în această ţară. În acea perioadă CCR a analizat constituţionalitatea celor 3 legi cunoscute ca Big Brother. Curtea le-a declarat pe toate 3 ca necostituţionale . Acest lucru a deranjat! SRI şi DNA, care public au luat atitudine, cea mai evidentă a luat-o Maior, dar şi Coldea şi Kovesi. Maior spunând: voi ştii de acum încolo pe cine să arăt cu degetul dacă se va întâmpla în această ţară dând referire la faptul că noi am declarat ...cea de-a treia lege Big Brother”, a declarat fostul judecător al CCR.

„Convingerea mea este că a fost un dosar la comandă, în timpul urmăririi penale au fost comise numeroase ilegalităţi, una din ilegalităţi a constat în aceea că interceptarea convorbirilor telefonoice a fost date în sarcina organelor de informaţii. Este o foarte mare umilinţă. M-am pregătit în întreaga mea carieră pentru a servi statul român şi ţara mea. Regret că la vârsta şi la experienţa mea mai puteam să ofer ceva acestei ţări, societăţi , familiei, mie”, a conchis fostul judecător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.