Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost liberal 'refugiat' în Dubai pentru a scăpa de închisoare, extrădat în România

Alin Simota 5

Alin Şimota, fost vicepreşedinte al PNL Hunedoara și fost patron al echipei de fotbal Jiul Petroşani, căutat prin Interpol pentru executarea unui rest dintr-o pedeapsă de doi ani dispusă de judecători pentru conflict de interese şi cercetat penal în alt dosar trimis în judecată de DIICOT, a fost prins în Emiratele Arabe Unite.

Omul de afaceri urmează să fie extrădat în România, a declarat şeful Poliţiei Române, chestorul Bogdan Despescu, pentru news.ro.

Călin Popescu Tăriceanu: 'Klaus Iohannis e un PENAL SADEA'

"Pe baza datelor transmise de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română, a fost localizat şi arestat în luna septembrie a acestui an. În acest moment, prin Ministerul Justiţiei, s-a demarat procedura de extrădare, dar nu vă pot preciza acum care este forma de supraveghere în care se află în statul respectiv”, a declarat chestorul.

Ulterior, Alin Şimota a fost pus în libertate de autorităţile din Emiratele Arabe Unite şi se află sub supravegherea acestora.

Alin Şimota s-ar afla, de la începutul anului, în Emiratele Arabe Unite, ţară din care a fost destul de activ pe Facebook, unde postează fotografii în decoruri exotice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.