Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Justiției, după înregistrările cu șefa DNA: 'Nodul gordian pentru PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună afirmă, referindu-se la înregistrările apărute în media cu procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, că ''justiţia este nordul gordian pentru PSD''.

''E absolut întâmplător că în acest război PSD-PSD, apar exact azi înregistrări dintr-o şedinţă internă cu procurorul şef anti-corupţie. Că aşa ştie PSD să guverneze, cu circ. La pâine încă mai lucrează. Nu era nevoie de mai mult circ. Pentru toţi cei care au 1 sinapsă, e evident că justiţia este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie să îl taie, fără să conteze ce lasă în urmă. Pârjol în general'', a scris pe pagina sa de Facebook, duminică, Raluca Prună.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

Totodată, ea spune că ideea alegerilor anticipate insinuată ar fi ''o mişcare pripită, o soluţie care în cel mai bun caz poate aduce o mică satisfacţie de etapă''.

Citește și: Adrian Năstase, analiză NEAȘTEPTATĂ: cine ar fi în spatele crizei politice

''Nu ar putea duce PSD acolo unde merită, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele (...) între clanuri rivale, trebuie lăsat să ajungă în punctul în care tot prostul să priceapă că programul de guvernare nu este o nouă biblie, ci o poveste fantasmagorică. În ciuda faptului că i se repeta numele ritualic ca şi când asta l-ar face să devină realizabil, programul rămâne fantasmagoric. PSD ar trebui lăsat să ajungă în punctul în care să fie evident că nu poate livra, să se încurce în propriile hoc pocus'uri economice'', a mai scris fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.