Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru de Interne, scos de pe listele pentru parlamentare. Reacţia acestuia

exit

Dorinţa de înnoire a listelor electorale ale PNL lasă oameni cu notorietate în afara parlamentului. Fostul ministru de Interne din Guvernul Boc, Traian Igaş, nu a mai prins loc eligibil pe listele PNL Arad. Acesta spune însă că nu are de gând să plece din PNL şi să candideze din partea altui partid.

„PNL Arad dorește să obțină doi senatori și patru deputați. Am expus formula prin care cred că acest obiectiv poate fi atins mai ușor, dar colegii mei au preferat alta.Dacă partidul a decis așa, nu am ce să contest, sper că rezultatele vor fi cele scontate. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să ajung unde am ajuns, în special d-lui președinte Gheorghe Seculici, care mi-a acordat încredere și sprijin, mai întâi ca om și apoi ca om politic. Nu am de ce să mă ascund, ca om politic am încercat să-i urmez exemplul și am avut trei mandate de parlamentar, am ajuns ministru, fără să calc vreodată pe cadavre. Sunt mulțumit cu ce am realizat, iar dacă acum conjunctura cere oameni noi la vremuri noi, trebuie să las și altor colegi posibilitatea să se afirme”, a declarat Traian Igaș, potrivit aradon.ro.

Întrebat dacă acceptă încheierea carierei sale politice și ce va face de aici încolo, Igaș a replicat: „Nu am spus că voi renunța la politică, ci doar că acesta este conjunctura, iar eu o accept. Cât despre ce voi face de acum înainte, mă voi ocupa de dezvoltarea proiectelor mele pe domeniul economic. Am fost și am rămas un om de dreapta. După cum am rămas arădean. Subliniez acest lucru deoarece s-a vehiculat zvonul că voi candida în alt județ. Nu m-a interesat niciodată această variantă, nici măcar atunci când eram ministru nu m-am mutat la București.”

Traian Igaș este un apropiat al fostului președinte PDL Arad, Gheorghe Seculici, fostul socru al Gheorghe Falcă. Primarul Aradului, actual președinte PNL Arad, nu are o relație bună cu Seculici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.