Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost parlamentar al lui Traian Băsescu, EXECUTAT silit: Ce i se reproșează celebrului Gelu Vișan

bzi.ro
gelu visan

Un fost parlamentar al lui Traian Băsescu va fi executat silit. Celebrul Gelu Vișan, omul cu cele mai multe prezențe televizate de la PMP are mari probleme. Este executat silit de Camera Deputatilor pentru ca nu a returnat institutiei doua telefoane mobile, patru computere si trei imprimante.

Citește și: Gigi Becali s-a dezlănțuit: A dat afară trei jucători de la Steaua

De trei ani, Gelu Visan a fost chemat in instanta ca sa inapoieze ce nu-i apartine. Dar politicianul sustine ca ar fi lasat aparatura respectiva in birourile parlamentare din Dolj atunci cand si-a terminat mandatul. Gelu Visan, fost deputat PD, ulterior PMP, este acuzat de Camera Deputatilor ca nu da inapoi mai multe obiecte electronice care apartin statului. Este vorba despre 4 calculatoare, 3 imprimante, 2 telefoane si un copiator, de care Visan s-a folosit in perioada 2008-2012, cand era deputat. Cum nu a castigat un nou mandat, acesta avea obligatia sa le predea, insa nu s-a intamplat asa. Visan spune ce le-ar fi lasat prin casele inchiriate in care a functionat biroul sau de parlamentar.

Citește și: Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, face topless / FOTO HOT

"E complicat, inainte de a le lua, au mai spart unii prin case, s-a mai anuntat si politia. Asta e, cand esti parlamentar, iti asumi.", spune Vișan. Dar Visan nu a achitat contravaloarea bunurilor si in urmatorii trei ani s-a judecat cu reprezentantii Camerei Deputatilor.

Citește și: ŞOC în fotbalul românesc: FRF spune ce ar fi vrut să facă LPF înainte de finalul campionatului

"Am facut demersuri pentru executarea silita a altor bunuri ale domnului Visan. Ultima adresa pe care i-am transmis-o domnului executor este la inceputul acestui an si inteleg de la domnul executor ca este in demersuri pentru recuperarea acestor sume.", spune Toba Georgica, secretar general adjunct al Camerei Deputatilor, conform ProTV.

Visan sustine ca a aflat de curand ca va fi executat. "Nu e un gest de rea vointa. Eu am asteptat decizia. Solutia am primit-o saptamana trecuta si de o saptamana ma ganesc ca trebuie sa le achit daca nu dau inapoi.", a anunțat Vișan. Luna trecuta, si fostul deputat social democrat, Cristian Rizea a fost acuzat ca a uitat sa achite o nota de plata de 43 de mii de lei la un hotel din Vaslui. Acolo a fost gazduit impreuna cu un coleg, timp de o luna, in timpul campaniei electorale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.