Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost şef ANAF, DEMONTEAZĂ explicaţiile Fiscului după controlul la Rise: 'Bullshit. Miliţieni'

ANAF

Unul dintre foştii şefi ai ANAF a avut o reacţie virulentă după explicaţiile oferite de instituţia de control privind descinderea la sediul redacţiei Rise Project. "Acum mai află lumea de abuzurile lor", susţine Sebastian Bodu pe Facebook.

"Cică DGAF-ANAF a primit o sesizare și a făcut o analiză de risc cu privire la RISE Project. Ce draci de risc individual de evaziune fiscală putea duce la un control inopinat la un contribuabil cu genul ăsta de activitate? Bullshit. Milițieni. Doar că acum mai află lumea de abuzurile lor.", scrie Sebastian Bodu.

Citeşte şi: Elena Udrea, cerere INCREDIBILĂ după decizia Înaltei Curţi: 'Nu am încredere în justiţia din România'

La scurt timp după control, ANAF a precizat într-un comunicat că a fost efectuată o analiză de risc, în urma unei sesizări, neexistând nicio legătură cu textele publicate de Rise Project.

"Din primele informații puse la dispoziție de conducerea DGAF, rezultă că inspecția desfășurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF. Această analiză de risc a fost făcută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF București. Precizăm că în fiecare zi DGAF desfășoară sute de controale, bazate pe analize interne minuțioase, care nu au legătură cu continutul editorial al niciune publicații.", se arăta în comunicatul ANAF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.