Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost şef ANAF, mesaj pentru DNA: 'Toate incompetentele cozi de topor vor da socoteală'

antena3.ro
anaf

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din perioada Guvernului Ponta, Gelu Diaconu, critică "cozile de topor" din DNA după achitarea fostului său adjunct, Romeo-Florin Nicolae.

Vezi şi: EXCLUSIV - Probleme cu moţiunea de cenzură: Voturi în plus pe care nu le poate explica nimeni/ VIDEO

"Fostul vicepresedinte ANAF, Romeo-Florin Nicolae, a fost achitat in prima instanta de acuzatia fantasmagorica (trafic de influenta) instrumentata de favoritul doamnei Kovesi, celebrul procuror Portocala. Procesul de decapitare si destructurare al ANAF a inceput cu acest dosar. Imi amintesc ca am ramas perplex fata de duritatea masurilor DNA Ploiesti (perchezitii, control judiciar) crezand, ca multi altii, ca este vorba despre o acuzatie serioasa. Ulterior aveam sa aflu despre culisele fabricarii acestui dosar ticalos.

Amanuntele nu mai conteaza! Acestui om, cu remarcabile calitati si realizari profesionale, i-au fost distruse cariera si viata definitiv. Justitia isi va face datoria pana la capat si toate incompetentele cozi de topor paranoide din Sistem si de la DNA vor da socoteala mai devreme sau mai tarziu. Incet, dar sigur, opinia publica va realiza ce mari deservicii fac justitiei si societatii fabricantii de dosare", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Vezi şi: STIRIPESURSE.RO, în topul brandurilor media realizat de Reuters Institute

Fostul vicepreşedinte ANAF, Romeo-Florin Nicolae, a fost achitat, zilele trecute, de Tribunalul Prahova în dosarul în care acesta a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, decizia nefiind definitivă. Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii l-au achitat pe Romeo-Florin Nicolae pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă din luna iulie 2010.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.