Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost senator celebru, probleme cu banii: Pensie alimentară URIAŞĂ pentru copii

Inquam Photos / Octav Ganea
Senatul Romaniei

Un fost celebru senator are probleme cu banii în ciuda averii colosale pe care a adunat-o. Se pare că acesta le plăteşte o pensie alimentară uriaşă copiilor pe care îi are din căsnicia precedentă. Un milion de euro ar fi plătit Ilie Năstase pentru proprii copii anul trecut, conform actualei sale soţii, Brigitte Năstase.

Citește și: DNA, atacată din Statele Unite şi pârâtă la CCR: 'Vrea atribuţiile procuraturii comuniste'

Brigitte a declarat că fosta soție, Amalia Năstase îl șantajează pe Năstase și că îi cere o sumă exagerată pentru întreținerea celor două fiice, Alessia, de 14 ani și Emma de 11 ani. "Eu am acceptat toate porcăriile acestei femei. De la jignirile care mi-au fost adresate, până la şantajul pe care-l face cu Ilie. De foarte multe ori, aud cum îl sună şi urlă în telefon: «Ce-i iei la curva aia, zdreanţa aia, 50 de Chaneluri, în loc să dai banii copiilor tăi?». L-a tot şantajat pe Ilie şi i-a zis în repetate rânduri că nu-i mai dă fetiţele. Eu am acceptat toate porcăriile pentru că am vrut ca Ilie să fie fericit, să se bucure de copiii lui, dar în ultima perioadă nu am putut să tac”, a declarat Brigitte Năstase, conform click.ro.

Citește și: Victor Ponta, ironie pentru omul din PSD cu cele mai frecvente apariții la TV: 'Poate nu mai știe'

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, a continuat Brigitte. Potrivit americanilor de la Celebrity Net Worth, un site specializat în estimarea averilor starurilor, Ilie Năstase are o avere care ajunge la 15 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.