Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta noră a lui Măgureanu, la DNA Ploieşti: Mi-e frică! DNA-ul mă sprijină!

facebook.com
Alina Petre

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, după ce anterior a depus plângeri la structura centrală a DNA care vizează mai multe persoane importante, informează Agerpres.

La intrarea în sediul DNA, ea a afirmat că nu poate spune motivul pentru care a venit să stea de vorbă cu procurorii. 

Întrebată de ce face atât de târziu plângeri care vizează lucruri pe care le cunoştea de mai multă vreme, Alina Petre a spus "Mi-e frică!", punctând că nu îi este uşor să facă aceste demersuri.

Vezi şi: Fosta noră a lui Virgil Măgureanu face noi mărturisiri. De ce a TĂCUT până acum

De asemenea, ea a declarat, răspunzând unei întrebări, că speră să fie protejată de stat. 

"Nu îmi permit măsuri de protecţie, sper să mă protejeze statul şi legea", a afirmat fosta noră a lui Măgureanu. 

Alina Petre a depus, zilele trecute, plângeri la DNA- Structura Centrală, acestea vizând persoane precum Crin Antonescu şi Mugur Isărescu.

Vezi AICI denunțurile la DNA făcute de Alina Petre!

____

Anterior într-o postare pe Facebook, Alina Petre denunța presiunile la care este supusă mediatic de familia fostului șoț:

”Printr-o acțiune securistă scârboasă, se încearcă amestecarea vieții mele private cu denunțurile pe care le-am depus la Direcția Națională Anticorupție.

Doresc să precizez că sunt o persoană care își asumă 100% ceea ce face, iar denunțurile mele sunt legate strict de perioada în care am făcut parte din acea familie și nu au legătură cu alte persoane. În acest demers am fost sprijinită de DNA și Fundația EurHonest. Decizia de a le depune a fost luată în conformitate cu legea, o eventuală nedepunere ar fi fost o încălcarea a acesteia.
Poate nu întâmplător, așa zisele dezvăluiri despre viața mea privată, apar pe pagina publicației online a unui individ cercetat de DNA pentru luare de mită.
Ce confirma aceste "dezvăluiri" neasumate, este că parte a presiunilor la care am fost supusă în ultimii aproximativ 2 ani, a fost supravegherea mea aproape permanentă, în țară și în afara ei, în spații publice și private.
Sunt un om liber, nu am nimic de ascuns, ba, dimpotrivă, am foarte multe lucruri de spus. De exemplu, zilele acestea, voi face o vizită la Ploiești, la rugămintea autorităților.”, a spus ea pe facebook.

Presiunile și manipularea Famigliei continuă!Printr-o acțiune securistă scârboasă, se încearcă amestecarea vieții mele...

Posted by Alina Petre on Tuesday, 15 March 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.