Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta şefă AEP vorbeşte despre denunţurile la adresa lui Dragnea şi Udrea: 'M-au forţat să mint'

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
ana maria patru

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a făcut mărturisiri tulburătoare în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. După apariţia dezvăluirilor conform cărora Pătru i-ar fi turnat la DNA pe Liviu Dragnea şi Elena Udrea, fosta şefă AEP a reacţionat dur.

Vezi mai multe detalii aici: Ana Maria Pătru i-ar fi denunțat pe Liviu Dragnea și pe Elena Udrea / Presă

Ana Maria Pătru spune că a fost supusă unei presiuni uriaşe pentru a-i turna pe cei doi, dar că nu avea ce să spună despre Liviu Dragnea. Mai mult, Pătru o acuză pe Irina Socol de lucruri extrem de grave. "E o minciună gogonată. Nu e nimic adevărat. M-au forţat să mint. Bulai, avocatul impus de Socol, mi-a spus că voi primi celulă protejată numai să spun ceva de Dragnea. Oamenii ăştia m-au forţat să spun lucrurile astea. M-au forţat să mint. În ţara asta trebuie să spui orice despre oricine. Eram vulnerabilă şi puteam să spun orice despre oricine. Să verificaţi la DNA dacă l-am turnat pe Dragnea. O să depun în instanţă şi o să le aveţi. M-am săturat. Tot ce mi s-a întâmplat mi s-a tras de la un interviu pe care l-am dat la Evenimentul Zilei.

Citește și: Veste de ultimă oră pentru Victor Ponta! Ce s-a întâmplat

Socol are relaţii în presă, în continuare. Imaginea mea şi suferinţa copilului meu nu se vor mai schimba. M-am săturat de mizerii de genul ăsta. Şantajul la care am fost supusă a fost la DNA Ploieşti. Socol aducea pizza şi bomboane. Nu am făcut niciodată nimic ilegal. Socol îşi face veacul acolo la DNA Ploieşti. Am fost scoasă din arest. Socol mă şantaja la infinit. Eram în stare de orice ca să ajung acasă să îmi văd copilul. Plăteşte presa şi pe urmă tot ea mă dă pe mine în judecată. Nu îţi baţi joc de viaţa unui copil", a tunat Pătru.

Citește și: Ce super mașină conduce Simona Halep! Valoarea impresionantă a acesteia

Fosta şefă a AEP nu s-a oprit aici. A continuat seria dezvăluirilor incredibile. "Ea îmi cerea mie să spun ceva despre Dragnea. Nu am avut relaţii de prietenie cu acest om, doar instituţionale. Până când să suport mizeria asta şi să îmi terorizez copilul cu această femeie?", a mai spus Ana Maria Pătru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.