Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soţie a unui milionar care a candidat la Primăria Bucureşti ar fi sechestrată în SUA

Probleme mari pentru fosta soţie a unui milionar care a candidat la alegerile locale din acest an. Irinel Columbeanu şi-a încercat norocul la Primăria Capitalei, dar nu a reuşit mare lucru. Fosta lui soţie are însă probleme în acest moment. Se pare că este sechestrată peste Ocean.

Citeşte şi: BOMBĂ la PRO TV: Vedete concediate după ce două emisiuni au fost scoase din grilă

Teorie șocantă despre Monica Gabor. O apropiată a acesteia susține că fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi sechestrată de actualul iubit, denumit Mr Pink. O ipoteză care ar contrazice total imaginea din presă a fostului model. Aceasta ar fi departe de realitate. Nici vorba de petreceri, socializare cu vedete, cadouri scumpe și viață de huzur. Monica ar fi de fapt sechestrată de Mr Pink, iar acesta i-a interzis să țină legătura cu prietenii și chiar cu rudele. Ipoteza a pornit de la un mesaj trimis presei de către o presupusă amică a Monicăi, care a avut șansa să discute cu românca și cu iubitul acesteia și care ar fi dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la viața pe care o duce, de fapt, fostul fotomodel.

Citeşte şi: A şocat o lume întreagă: O celebră prezentatoare a izbucnit în lacrimi, în direct / VIDEO

"Sunt o fată care locuiesc în America și aș dori să vă dau niște informații cu privire la Monica Gabor!! Despre viața ei și cam ce face ea pe aici!! Vreau să va spun că ea are mare nevoie de ajutor, nu e ceea ce apare pe la televizor că ar fi iubitul ei Mr Pink! O cunosc personal, l-am cunoscut și pe Mr Pink și am stat de vb cu ei! Știu că Irinel Columbeanu a rămas în continuare în America pentru a o ajuta să iasă din mafie pentru că e sechestrată și nu poate ieși din casă, doar cu Mr Pink sau cu oameni lui! Am luat decizia să vorbesc cu voi pentru a o ajută cumva, mi-e tare milă de ea!", se arată în mesajul trimis de presupusa amică a Monicăi.

Fostul soț al Monicăi, Irinel Columbeanu, a ținut să dezmintă această teorie. "Nu este nimic adevărat, sunt niște prostii pe care nu știu cine le-a vehiculat și s-au preluat după aceea în instituțiile de presă. Sunt niște aberații, niște invenții. Se discută despre ceva total ireal", a explicat Irinel conform B1TV.

Citeşte şi: Un mare artist român a murit: Melodia care l-a făcut celebru și pe care o știu toți / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.