Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul consilier de securitate al lui Băsescu, REACŢIE la înregistrarea prezentată de Antena 3

fota

Iulian Fota, directorul Colegiului Naţional de Informaţii, fost consilier pe probleme de securitate naţională a preşedintelui Traian Băsescu, reacţionează la înregistrarea video prezentată duminică seara de Antena 3.

Antena 3 a difuzat o înregistrare realizată în 2009 în biroul fostului şef DIPI (serviciul de informaţii al MAI), în care directorul Romarm, Ion Gârbăcea, vorbea despre privatizarea industriei de apărare, despre apropiaţii lui Mircea Băsescu şi în care era menţionat şi numele lui Fota. Gârbăcea le povestea partenerilor de discuţie că s-a plâns lui Iulian Fota despre interesele necurate din industrie, iar fostul consilier al lui Băsescu a rupt orice legătură cu el.

Vezi AICI înregistrarea!

"In acest moment , la Antena 3 este rostogolit numele meu intr-un scenariu denigrator, pe care l-au mai incercat si in toamna lui 2009. Fac din nou precizarile pe care le-am mai oferit si in trecut opiniei publice din Romania. Nu am avut niciodata nici o legatura de afaceri , nici cu domnul Cazacu nici cu domnul Garbacea. Niciodata nu am intermediat acestor domni vreun contact sau orice altceva pe linga cineva de la Cotroceni. Niciodata nu am fost la presedintele Traian Basescu cu un subiect legat de acest scenariu, din care nu am facut niciodata parte.Tot ce s-a spus despre mine, in aceasta seara, la Antena 3, in acest context sunt minciuni.

Nici in 2009 nici azi, in 2017, nici un jurnalist de la Antena 3 nu

m-a sunat sa-mi ceara opinia, sa pot sa-mi prezint punctul de vedere, asa dupa cum cere codul etic al jurnalistului.

In plus, in aceasta seara s-a mai spus o mare minciuna despre mine. Niciodata nu am participat la protestele din Piata Victoriei. Afirmatia facuta de domnisorica aceea din studiu(scuze ca nu-i stiu numele) nu are nici o baza. Ca si anterioarele aprecieri la adresa mea reprezinta o minciuna sfruntata, marca Antena 3.

Daca cei din studio sustin o cauza dreapta de ce au nevoie de minciuna ca sa-si argumenteze punctul de vedere?", este reacţia lui Iulian Fota, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.