Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al ANAF, acuzații grave: Spune tot ce se întâmplă între Anca Dragu și Gabriel Biriș

romaniatv.net
guvern ciolos

Fostul șef de la ANAF, Gelu Diaconu, face dezvăluiri incredibile din interiorul instituției. Acesta s-a decis să spună tot, dar îi atacă extrem de dur și pe oamenii din guvernul lui Dacian Cioloș.

Oamenii lui Cioloş au ajuns la ameninţări, teroare şi anchete comuniste în ministere, doar ca să nu se afle de eşecul de la colectările ANAF. Este o dezvăluire făcută de fostul şef de la ANAF Gelu Diaconu. Pe lângă asta, surse guvernamentale spun că premierul negociază pe ascuns împrumuturi externe, pentru că a ajuns chiar în situaţia în care nu mai sunt bani deloc la buget. Gelu Diaconu a scris că ministrul Anca Paliu Dragu și secretarul de stat Gabriel Biriș anchetează și amenință angajații de la Finanţe pentru că aceștia nu vor să ascundă cifrele lunare ale colectării. "Este absolut incredibil! Teroare în Finanțe! În 2016, la 26 de ani de la împușcarea lui Ceaușescu, un ministru (Anca Dragu) și un secretar de stat (Gabriel Biriș) anchetează și amenință angajații pentru că aceștia nu vor să ascundă cifrele lunare ale colectării! Acum câteva zile, tandemul toxic Dragu-Biriș a convocat o ședință la care au participat președintele ANAF, Dragoș Doroș, vicepresedintele Dudaș, șeful Direcției de Integritate, câteva „pierde-vară" de la cabinetul ministresei, alți șefi din direcțiile de specialitate, în cadrul căreia o parte dintre angajații ANAF au fost amenințați cu anchete, mutări temporare și eliberări din funcție. Motivul? Gelu Ștefan Diaconu are acces și publică pe blog și Facebook, cifrele lunare ale colectării, cifre pe care ei le ascund presei și românilor de când au fost numiți în funcție", a scris Diaconu.

Citește și: Decizie istorică: Ce se va întâmpla cu mormântul lui Iisus Hristos de la Ierusalim

Gelu Diaconu dezvăluie pe propriul site că ministrul şi secretarul de stat au mers până într-acolo încât au luat în considerare ideea de a cere angajaţilor din aparatul central declaraţii scrise sub jurământ cum că nu ar fi furnizat ei aceste date. "La propunerea unui bezmetic aflat pe o funcție din poziția în care răspunde direct de colectare! au vrut să arunce pe intranet cifre false, pe care sa le preiau, să le fac publice și așa să descopere/compromită sursa. Ce diletanți sinistri! Vorbim de cifrele care privesc veniturile statului, adică banii din taxele și impozitele colectate de ANAF, bani pe care românii îi scot din buzunar. Adică bani publici", mai scrie Gelu Diaconu. Fostul şef ANAF acuză că "dezastrul" colectării este ascuns de ochii publicului: "De când au preluat MFP și ANAF, punându-le în slujba gulerelor albe și pregătind terenul pentru reîntoarcerea FMI, dezastrul colectării a fost ascuns prin prezentarea încasărilor cumulat la 2,3 și 4 luni. În ianuarie, când încă conduceam ANAF, a existat o creștere de 16%. Lunile următoare, veniturile s-au prăbușit. Ca să-și ascundă incompentența și dezastrul provocat, nu mai oferă încasările lunar, ci la grămada, folosindu-se de acea creștere de 16%, care le păstrează o medie a creșterii de 3%. Faceți un simplu calcul aritmetic ca să înțelegeți ce degringolada au reușit să producă acești inconștienți fericiți".

Citește și: Cum arată femeia care a cheltuit o avere ca să-și scoată 6 coaste: E de meserie electrician / VIDEO 18+

Diaconu le cere Ancăi Dragu şi lui Gabriel Biriş să nu îi mai terorizeze pe angajaţii din aparatul central. "Nu puteți ascunde aceste cifre, iar amenințările din vremuri de tristă amintire cu monitorizarea calculatoarelor și a imprimantelor este penibilă. Trăim în era tehnologiei! În câteva zile voi publica iarăși dezastrul pe care l-ați produs! Lăsați oamenii în pace! Domnule Cioloș, încetați să fiți părtaș la așa ceva! Niciun premier, ministru de finanțe sau președinte ANAF nu și-a permis NICIODATĂ să ascundă cifrele colectării. Ați inundat ecranele televizoarelor anunțând cât de transparent e Guvernul pe care îl conduceți. Dispuneți ministrului Dragu să publice cifrele lunare ale colectării începând cu februarie 2016! Nu va compromiteti si dvs. alaturi de Dragu&Co! A ieșit la iveală adevarul încrengăturii genocidale de la Hexi Pharma, cu atât mai ușor datele reale ale colectării sau ale firmelor „deranjate" de controalele din perioada cât am coordonat ANAF! La fel va razbate la suprafață pe cine reprezentați VOI, tehnocrații din MFP și nu numai... Aveți puțintică răbdare! Nu pot dispărea toți incomozii, îngropați în dosarele procurorilor sau în accidente pe marginea șoselelor!", a conchis Gelu Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.