Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al ANAF lansează un ATAC la '4-5 miniștri INADECVAȚI',laude pentru o 'numire REMARCABILĂ'

gelu diaconu sef anaf

Gelu Diaconu are probleme cu DNA, motiv pentru care a și fost schimbat din fruntea ANAF de către Dacian Cioloș în luna februarie a anului trecut. Fostul șef al ANAF iese la rampă și lansează un atac la adresa câtorva miniștri din guvernul Sorin Grindeanu pe care-i consideră ”inadecvați”.

”Reducerile de impozite, cresterea PIB-ului si a ponderii colectarii in PIB, a cheltuielilor sociale si cu salariile, etc., concomitent cu încadrarea in ținta de deficit de 3% fără o ATENTIE SPECIALĂ asupra consolidării capacității administrative ANAF sunt de neconceput.

Am urmărit cu atentie audierile din comisiile parlamentare ale miniștrilor noului guvern. Printre noii miniștri am remarcat 4-5 persoane inadecvate, chiar dacă pline de bune intenții.

Citește și: Kim Kardashian a revenit: Ce a publicat după luni bune de absență / VIDEO

As vrea insa sa va atrag atenția asupra unei numiri remarcabile: domnul Viorel Stefan! Am avut prilejul sa il cunosc si va asigur ca este un profesionist de mare calitate. Cum singur o recunoștea, peste 50% din programul de guvernare cade in sarcina sa si a echipei pe care o va coordona. Devine evident ca de buna funcționare a MFP depinde pe deplin reușita guvernării. Așadar, o sarcina copleșitoare!

As adauga ceva ce nu prea am auzit a se dezbate in spatiul public: îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare este legată direct de performanța in colectare a veniturilor statului. Reducerile de impozite, cresterea PIB-ului si a ponderii colectarii in PIB, a cheltuielilor sociale si cu salariile, etc., concomitent cu încadrarea in ținta de deficit de 3% fără o ATENTIE SPECIALĂ asupra consolidării capacității administrative ANAF sunt de neconceput. Pur si simplu! Dar sa lasam timpul sa ne lămurească.

Citește și: Janet Jackson a născut, deși are 50 de ani: Ce nume ciudat i-a pus copilului

P.S. Pentru a nu se mai alimenta zvonurile care inca mai circula, pentru mine capitolul ANAF este un capitol închis definitiv chiar dacă voi ramane un observator atent din exterior!

Gândurile mele sunt inca focusate pe ticăloșii care au stricat o instituție care începuse sa funcționeze.”, e mesajul lui Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.