Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef CJ Arad, CONDAMNAT DEFINITIV la 4 ani de închisoare

ultima ora

Fostul preşedinte al CJ Arad Nicolae Ioţcu a fost condamnat de Tribunalul Timişoara la 4 ani de închisoare cu executare. Ioţcu a fost acuzat de trafic de influenţă. Decizia dată astăzi nu este una definitivă.

Tribunalul Timiș a dat, astăzi, sentința în dosarul în care DNA l-a trimis în judecată pe fostul președinte al Consiliului Județean Arad, liberalul, fost pedelist, Nicolae Ioțcu, după ce a fost prins în flagrant, în 24 iulie 2015, primind 10.000 euro, după ce anterior a primit alți 35.000 lei pentru a facilita derularea unor proiecte la spitalul județean, informează pressalert.ro.

Tudorel Toader a RĂBUFNIT, după ce a fost întrebat dacă va cere DEMISIA lui Kovesi: 'Sunteți rău'

Prima tranșă de bani a fost livrată într-o cutie de whisky, iar banii cu care a fost prins în flagrant i-a primit, în mașină, într-un plic de care a încercat să scape, aruncându-i într-o tufă de trandafiri, în momentul în care au intervenit polițiștii de la DNA și DGA.

Alături de Ioțcu au mai fost trimiși în judecată Adrian Nedelciu, directorul executiv al Direcției Tehnice  Investiții din CJA și Alin Pătrașcu, administrator în cadrul Medicare Technics SA. Nedelciu a fost interceptat în timp ce confirma procentul şi discuţiile purtate cu Ioţcu şi cei de la Medicare Technics, afirmând „5%, ştiu io! […] Da, mi-o zis. Mi-o zis. […] Mai bine 2% din 10 milioane de euro, decât 10% din o sută de mii”.

Cutremurător! Fosta avocată a Alinei Bica face o dezvăluire halucinantă

Nicolae Ioțcu a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și condamnat la patru ani de închisoare. De asemenea, s-a dispus confiscarea sumelor 35.000 lei și 10.000 euro. Nedelciu – doi ani cu suspendare sub supraveghere, iar Pătrașcu – un an, nouă luni și zece zile de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Sentința nu este definitivă putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.