Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef SRI, dator vândut la bănci. Averea îi va fi EXECUTATĂ

saraci

Fostul sef al SRI a luat un credit de 2,2 milioane euro acum 5 ani, pe care nu l-a putut returna! Bancile ii executa acum averea, titrează știrilekanald.ro.

Virgil Magureanu si sotia lui, Maria, au fost executati silit de o societate care a preluat creanta unei banci de la care fostul sef al SRI a facut un credit in urma cu 5 ani. Virgil si Maria Magureanu au pierdut un etaj intreg dintr-un bloc situat in Piata Victoriei, peste drum de Guvernul Romaniei. Imobilul a fost scos la licitatie de catre un executor judecatoresc pentru suma de 272.029 euro, fiind prezentat ca spatiu de birouri format din 6 camere plus dependinte si avand o suprafata de 169.09 mp.

Olguța Vasilescu, DEZVĂLUIRI GRELE privind abuzurile din dosar

Suma totala pe care sotii Magureanu o datoreaza firmei de recuperare este una de-a dreptul ametitoare si sare de 2,2 milioane euro (2,7 milioane lei si 1,7 milioane euro), fara a calcula aici dobanzi si penalitati. Informatia este una surprinzatoare in conditiile in care nu se stia pana acum ca Virgil Magureanu ar avea probleme cu banii.

VIDEO Atentat terorist în Turcia. Peste 30 de morți și aproape 100 de răniți/ UPDATE

Magureanu a fost primul director al SRI de dupa Revolutie. Este un personaj privit cu teama si respect de catre clasa politica din Romania, cu toate ca a demisionat de la sefia Seviciului acum aproape 20 de ani. Are 75 de ani si pozeaza intr-un pensionar linistit, o imagine contestata de fosta lui nora, care a depus mai multe plangeri la DNA impotriva lui si a familiei sale. Virgil Magureanu detine mai multe afaceri, majoritatea tinute „in umbra”, singura mai cunoscuta fiind o fabrica de prelucrare a fructelor situata in localitatea natala, Giurtelecu Hododului, judetul Sibiu, acolo unde isi petrece cea mai mare parte a timpului, de ceva vreme incoace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.