Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul manager de la Spitalul Malaxa, adus cu mandat la DNA

www.tolo.ro
Florin Secureanu

Fostul manager de la Spitalul Malaxa, Florin Secureanu, a fost adus cu mandat, vineri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde va fi audiat de procurorii anticorupție.

În urmă cu o săptămână, procurorii anticorupție au ridicat documente de la Primăria Capitalei și de la Spitalul Malaxa, legate de contractele instituției sanitare din ultimii ani.

ULTIMA ORĂ: Raportul comisiei de lucru în cazul tezei lui Kovesi/ DOCUMENT

Florin Secureanu a intrat în vizorul anchetatorilor DNA la o zi după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat o investigație legată de contractele ilegale pe care acesta le-ar fi semnat cu alte societăți comerciale. Angajații spitalului l-au înregistrat pe Secureanu când îi agresa verbal pentru că ar fi refuzat să mai participe la falsificarea unor documente.

Printre neregulile de la spitalul Malaxa sunt și contractele încheiate cu o firmă de bijuterii pentru curățarea instrumentarului medical de la secția de ginecologie. De asemenea, s-ar fi plătit servicii unei societăți din Botoșani cu bani gheață, cu toate că această nu și-ar fi onorat contractul vreodată.

Spitalul Malaxa este în administrarea primăriei capitalei, iar primarul Capitalei, Gabriela Firea, a decis să îl demită pe managerul Florin Secureanu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.