Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Justiției, mesaj de REVOLTĂ în scandalul pensiilor speciale: 'Sistemul nu mai ține, CRAPĂ'

pixabay.com
diverse, bani, monede

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună susţine că, anul trecut, în Parlament a fost un "concurs de mărit pensii speciale" şi de creşteri de indemnizaţii pe care actualii guvernanţi vor să le stopeze.

"Trebuie să stopăm creşterea pensiilor speciale; sistemul nu mai ţine, crapă. Indemnizaţiile pentru creşterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe lună. Se va decide o plafonare a indemnizaţiei pentru creşterea copilului. Vreun semnal din partea opoziţiei? Mai grav chiar, vreo voce tehnocrată, vreun acolit de-al lui Soros, vreun duşman al naţiunii? Nuuu, e numai noua lamentaţie guvernamentală exprimata de Olguţa şi Călin. Serios??? V-au trebuit 7 luni în a tz-spea guvernare ca să descoperiţi apa caldă?", a scris, pe Facebook, Prună.

Citește și: HEMORAGIE în justiție: Iohannis a eliberat din funcție șapte magistrați

Potrivit fostului ministru, cei care vor acum să stopeze pensiile speciale "sunt aceiaşi care anul trecut se întreceau în a promite luna de pe cer şi asta gratis".

"Anul trecut în Parlament era concurs de mărit pensii speciale existente, de inventat altele noi, de ridicat la cer indemnizaţia pentru creşterea copilului despre care deputaţi PSD spuneau că nu există limită, (...) de redus peste 100 de taxe împotriva oricărui calcul aritmetic care dădea cu un mare minus la tot (sau cu plus, depinde cum vezi - important e că ne creşte deficitul şi asta în ritm alarmant)", a completat Raluca Prună.

Citește și: Poliţia de Frontieră, la un pas de BLOCAJ. Aproape TOŢI şefii vor să iasă la pensie

Ea s-a declarat "îngrozită" de ceea ce se întâmplă, adăugând că nu se poate intra în competiţie cu "minciuni electorale fără limită".

"Ar fi interesant ca cineva să facă o istorie a creării pensiilor speciale, a pensionarii la 40 şi puţin, a inventării unor sporuri de doctorat care au dus la proliferarea unor fabrici de maculatură numite şcoli doctorale şi la dictatura mediocrităţii în cetate, a inventării sporului de lapte, de zâmbet, de întors din concediu, de antenă, de praf, de faptul că lumea are şansa să fie contemporană cu noi, în genere o istorie a creării culturii dependenţei de bunăvoinţa mizerabilei noastre clase politice. Vom întâlni întotdeauna PSD şi en passant în plină criză prin 2008 - 2009 pe premierul liberal Tăriceanu. Ce este de făcut? Pare că nimic. Nu se poate intra în competiţie cu aşa ceva - cu minciuni electorale fără limită şi cu o susţinere tot mai făţişă a instituţiilor care ar trebui să cenzureze derapajele majore (CCR, de pildă)", a afirmat Prună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.