Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șofer al lui Oprescu, mărturii explozive în instanță: 'Mă trimitea să CER bani'

INTERVIU - SORIN OPRESCU

Fostul şofer al lui Sorin Oprescu a povestit miercuri la Tribunalul Bucureşti că îndeplinea ordinele lui Bogdan Popa, acesta trimițându-l la oameni de afaceri cu care Primăria Capitalei avea contracte ca să ceară bani pentru primar, fără succes însă, fiind mereu amânat de aceştia. Cristian Stanca a dezvăluit că nu era foarte apropiat de Sorin Oprescu şi a recunoscut că, atunci când vorbea despre acesta, folosea apelativul “Barosanu’” sau “Şefu’”, anunță Vocea.biz.

Fostul şofer al lui Sorin Oprescu este inculpat în dosarul în care este judecat pentru complicitate la luare şi la dare de mită şi constituire a unui grup infracţional organizat, alături de fostul primar al Capitalei şi de fostul şef al Administraţiei Cimitirelor Bogdan Popa.

Citește și: Liviu Dragnea, reacție VIRULENTĂ: 'Niște animale'

Stanca a spus în faţa instanţei că Bogdan Cornel Popa îl promitea de multe ori că îi dă bani, însă nu a luat decât o singură dată bani de la acesta, pe care i-a dat mai departe unui şef de şantier.

“Nu am primit bani de la inculpatul Cornel Popa. El mi-a zis la o întâlnire la un restaurant că o să primească o lucrare şi o să-mi dea şi mie nişte bani. Am primit doar 5.000 de euro, pe care i-am mai departe unui şef de şantier. La un moment dat, în biroul lui, Popa mi-a promis 20.000 de euro din derularea contractului pentru construcţia gardului Palatului Mogoşoaia, dar n-am primit aceşti bani.

Eu făceam tot ce-mi spunea Popa. El îmi spunea ce să fac, dar nu-mi dădea nicio explicaţie şi nici eu nu întrebăm. Nu eram foarte apropiat de Sorin Oprescu, eram şoferul lui doar de doi ani. (…) Teodor Gogonea şi Petre Pietroi (patronii unor firme care aveau contracte cu Primăria Capitalei, n.r.) îmi spuneau că nu au venit banii, că nu au bani, că nu au venit materialele şi nu-mi dădeau banii pentru Oprescu ceruţi de Popa. Nu-mi aduc aminte să fi discutat vreodată cu Popa legat de procentele pe care urma să le remită altor inculpaţi", a declarat fostul șofer al lui Oprescu în faţa instanţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.