Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ofițer Daniel Dragomir, din nou față în față cu membrii Comisiei SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel dragomir

Fostul ofiţer Daniel Dragomir urmează să fie audiat din nou marţi la Comisia parlamentară de control asupra activităţii SRI.

"Mâine (marţi - n.r.) vom continua audierile cu domnul Dragomir după-amiază, când avem program de comisie. Cred că mai avem încă două-trei etape de parcurs cu domnul Dragomir şi sigur că sunt şi alte persoane din zona publică, zona de afaceri, zona media, zona SRI pe care le vom invita la audieri în perioada următoare. Urmează încă două-trei întâlniri cu domnul Dragomir, ca să parcurgem toate aceste fascicule pe care dânsul doreşte să le prezinte comisiei cu probele de rigoare şi, după aceea, vom începe să invităm şi alte persoane", a anunţat, luni, preşedintele comisiei, Claudiu Manda, potrivit Agerpres.

Citește și: GAFĂ de proporții a ministrului Turismului: a stârnit hohote de râs

Întrebat dacă, în opinia sa, Daniel Dragomir este o persoană credibilă, Manda a spus că nu este de natura sa să răspundă.

"Nu este de natura mea să răspund la această întrebare. Domnul Dragomir a venit şi a prezentat o serie de lucruri comisie, a prezentat şi documente în acest sens. Rămâne ca noi să analizăm aceste documente, să le confruntăm cu realitatea şi sigur că atunci când o să avem o concluzie o să o prezentăm public atât cât ne permite legea să prezentăm", a afirmat preşedintele Comisiei SRI.

Tot marţi, comisia va lua o decizie în privinţa audierii fostului deputat Sebastian Ghiţă. "Vom dezbate acest subiect şi vom stabili, dacă avem şi un răspuns tehnic, şi când va fi ziua în care îl vom audia pe domnul Ghiţă. Mai devreme de miercuri nu se poate. (...) Dacă nu se poate imediat, din cauza acestor condiţii tehnice, probabil săptămâna viitoare", a explicat Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.