Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul primar din Șelimbăr rămâne în arest la domiciliu

justitie

Fostul edil al comunei Selimbar, Daniel Maricuta, acuzat de procurori de fapte de coruptie, va ramâne în arest la domiciliu pâna în 24 martie, acesta necontestând decizia luata de Tribunalul Alba, prin care instanta a admis propunerea DNA de prelungire a respectivei masuri preventive.

Reprezentantii Biroului Relatii Publice al Tribunalului Alba au informat joi ca instanta a admis propunerea formulata de DNA, prelungind masura arestului la domiciliu, începând cu data de 24 februarie pâna la data de 24 martie inclusiv, atât a fostului primar, cât si a Elenei Scumpu, secretarul comunei Selimbar.

Decizia Tribunalului Alba putea fi contestata de catre cei doi, lucru care nu s-a întâmplat, astfel ca hotarârea instantei a ramas definitiva.

Acuzat de DNA de constituirea unui grup infractional organizat, abuz în serviciu, în forma continuata, luare de mita si spalare de bani în forma instigarii, Daniel Maricuta se afla în arest la domiciliu de la finele lunii noiembrie. Elena Scumpu este acuzata de procurori de constituirea unui grup infractional organizat, abuz în serviciu, în forma continuata si luare de mita.

Potrivit DNA, începând cu anul 2000, Maricuta, în calitate de primar al comunei Selimbar, a constituit, împreuna cu Elena Scumpu si cu alte doua persoane, o grupare infractionala ce avea ca scop dobândirea unor terenuri cu valoare de piata mare, situate pe raza comunei, prin încalcarea dispozitiilor legale si prin nesocotirea drepturilor legale ale altor persoane.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.