Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul star al fotbalului american O.J. Simpson, ELIBERAT după 9 ani de închisoare - VIDEO

www.agerpres.ro
O.J. Simpson

Fostul star al fotbalului american O.J. Simpson, care se află de nouă ani în spatele gratiilor pentru un jaf armat comis în 2007, a fost eliberat.

Fostul star din fotbalul american Orenthal James Simpson a fost audiat joi, 20 iulie, de Comisia de Eliberări Condiţionate din Carson City, informează AFP, citat de MEDIAFAX.

O.J. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile după un jaf armat în hotelul "Palace Station" din Las Vegas, Nevada. Pe 5 decembrie 2008, Simpson a fost condamnat la 33 de ani de închisoare pentru răpire și sechestrare de persoane.

Simpson a fost acuzat şi în 1994 de uciderea fostei soţii, Nicole Brown, şi a iubitului acesteia, Ronald Goldman. Procesul s-a încheiat pe 3 octombrie 1995, când Simpson a fost achitat, dar a fost silit să plătească familiilor celor doi daune în valoare de 33 de milioane de dolari. Suma nu a fost achitată niciodată. La momentul respectiv, juraţii au avut îndoieli privind probele ADN găsite la locul crimei.

Citeşte şi: Traian Băsescu, replică DURĂ în scandalul dintre DNA şi procurorul Iorga-Moraru. 'Atitudine de şef de instituţie GĂINAR' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.