Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalist de ”națională” spune ce se ascunde în spatele tragediei din București

club

România e în a doua zi de doliu național după tragedia de vineri seara, când 27 de oameni au murit! INML a anunțat că a identificat toate persoanele decedate, la doar câteva ore după ce medicii legiști spuneau că sunt 4 cadavre neidentificate.

Citește și: DEZVĂLUIRILE unui fost viceprimar după tragedia din clubul Colectiv: Administrația e de vină

Un fost fotbalist de ”națională”, Ianis Zicu, celebru pentru modul său de viață din urmă cu câțiva ani, spune ce se ascunde în spatele tragediei. Este vorba despre viața de noapte a tinerilor, o viață petrecută în alcool și droguri. În plus, Zicu acuză că în cluburi, patronii de localuri pun droguri în gheața pentru băutură.

Citește și: Unica MĂRTURIE COMPLETĂ din România: Cum m-a ocolit MOARTEA pe 30 octombrie

"CONDOLEANŢE! Mă doare sufletul pentru toţi cei care suferă în aceste momente grele (suferinţa familiilor implicate este enormă şi nu poate să fie alinată de rândurile noastre pe facebook). Dar eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice. Cei tineri nu se pot "distra" şi bucura de viaţă până când nu ajung inconştienţi în cluburi. Abia atunci au impresia că viaţa este frumoasă. Ei nu înţeleg că viaţa este perfectă în fiecare zi. Atunci cand te trezeşti şi eşti sănătos, trebuie să îi mulţumeşti LUI DUMNEZEU pentru acest cadou divin: viaţa.

Citește și: TERIFIANT Ce spune un chirurg plastician după 32 de ore de gardă: Avem nevoie să știm adevărul

De foarte mulţi ani nu am mai intrat în cluburi. Auzind că sunt cluburi care bagă în maşinile de gheaţă tot felul de "substanţe" şi atunci când îţi pui gheaţă în paharul de apă, suc sau alcool se topeşte gheaţa şi ceea ce bei devine drog pentru toată seara. Având impresia după că este cel mai "cool" club existent. Astăzi cei care deţin aceste cluburi care dau licenţele de funcţionare (Guvernul conduce tot) o să declare trei zile de doliu naţional. Şi uite aşa o tragedie mai mare acoperă tragedia poliţistului de la rutieră care a murit acum câteva săptămâni.

Vezi și: Să-ţi fie ruşine, Gabriel Oprea! Nu cu zeci de morţi ştergi urma unei alte morţi

Dar cele două drame au în comun un singur lucru. Organizarea proastă în orice instituţie românească şi faptul că noi, oamenii de rând, suntem doar "combustilbil" pentru elită (puterea care conduce lumea). Şi faptul că orice licenţă se poate lua fără minimul de siguranţă existent în Uniunea Europeană pe care o tot invocăm. Revenind la cei tineri care se simt...emo..hipsteri..high...etc...Ar fi bine să nu uite că sunt oameni şi să lupte pentru viaţă zi de zi, aşa cum luptă să trăiască toţi cei bolnavi de cancer", a scris Zicu pe Facebook.

Citește și: ȘOCANT Mărturia unei asistente care a ajuns să salveze vieți în clubul GROAZEI: AM VĂZUT IADUL!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.